Anti-Flag

Pernilla plutten har ringt mig från Siesta så att jag får höra Anti-Flag live. Just nu spelar dem Fought The law och jag blir så jävla sur att jag inte är där. Åh, när dem ställde in spelningen i Göteborg för ett par månader sedan bestämde jag mig för att se dem när de bokade ett nytt datum i Sverige, självklart blev det för dyrt för mig att åka. Så sjukt besviken blir jag.
Nu ska jag fortsätta lyssna och tröstäta choklad :(


Utkast: Yes, vakande ...

Yes, vakande upp hos Pillan i morse, sjukt mys! Sedan stack jag hem innan jag ringde Otto, vi drog iväg till stan och shopade. Eller det vart inte så mycket shopande för mig, kikade mera runt, otto köpte dock ett par skor och ett par t-shirtar.
Hittade en keps jag vart hur pepp som helst på att köpa, men självklart räckte inte pengarna till med tanke på att jag ska till Stockholm och Västerås nästa vecka.

Jag köpte dock ett par Solglasögon. Kände att det behövdes, och det var ett tag den jag köpte någonting liknande, så det var skoj.

Prestige Solglasögon
Stadium, 179 :-





Vill du få flera hundra nya läsare, klicka här: http://www.viraltrafik.se/?heartgrenade

sooool

Sol och underoath i lurarna. Kan det bli bättre?


Förintelsensen 1933 - 1945

Hörde en föreläsning av elever som har varit på studieresa i koncentrationsläger i Auschwitch i Polen. Föreläsningen berörde mig väldigt mycket, lika mycket som en föreläsning jag har hört om samma ämne tidigare. Varje gång blir jag förstummad när jag hör beskrivet hur det ser ut, vilken miljö de befann sig i, när jag detaljerat hör hur förintelsen gick till. Det är som att någon slår mig hårt i magen och sätter någonting i halsen som täpper igen strupen på mig, jag mår illa när jag hör det. Jag kan inte förstå att det verkligen har hänt. Det känns så overkligt, det var vanliga människor som pga sin tro eller sitt icke-"normala" utseende blev samlade i grupper, blev inlåsta i rum och sedan gasade till döds. Jag kan verkligen inte förstå det, och det gör mig så frustrerad.
             Jag brukar ofta påstå att våran värld idag är hemsk, att de tragedier såsom krig, våldtäkter, kvinnomisshandel etc är bland det hemskaste vi har. Men när man ser tillbaka och jämför med de hemska åren i Polen och Tyskland 1933 - 1945 så är dagens värld rena rama paradiset. Jag anser inte att världen är en bra plats, att vi har det bra och kan leva våra liv fullt ut.  Men jämfört med de hemska förekommanden som jag ägnar det här inlägget åt är våran värld nästintill ett paradis.
             Att någon ens kom på tanken att samla in en folkgrupp samt andra "annorlunda" människor från alla hörn och kanter för att senare mörda dem känns så overkligt. Jag kan itne förstå att någon har varit såpass sjukt maktgalen att man kan agera på det sättet.
             Ett fält, eller äng som idag ser ut som vilken blomstrande äng som helst, man blir nästan glad av att titta på bilden, ända tills man läser historien om den. Den 3 november 1943 höll man "skördefest" på fältet som ligger i Majdanek. Vid den tiden var fältet upptrampat och lerigt, himlen var grå och dyster av rök som kom från brända människokroppar. Stora massgravar hade grävts och cirka 20.000 judar valdes ut,som i tur och ordning fick ställa eller sätta sig på kanterna av massgravarna. Bakom dem hade kulsprutor radats upp och snart kände de skotten i ryggen.
             20.000 människor. Det är ungefär lika mycket som en medelstor kommun i Sverige, jag kan inte förstå. Det är så overkligt. Det gör mig så frustrerad.

Vi är skyldiga att låta överlevernas historier leva kvar, vi måste informera människor om denna händelse. Det är en av de största trageriderna i världshistorien och vi är skyldiga att informera varandra om det här.


the high end of low

Brian Warner, mer känd som Marilyn Manson, har släppt sitt nya album, hans sjunde fullängdade studio-album. Jag är positivt överraskad. Jag som personligen tyckte hans förra album Eat Me, Drink Me var hans absolut bästa album har nu ändrat åsikt. The High End Of Low delar nu förstaplatsen på topplistan. Det är förvånande, jag trodde Manson var påväg ner, men var istället påväg rakt upp! Dock skulle jag kunna kritisera att han har gått tillbaka lite för mycket till sitt gamla sound. Men vad ska man begära efter en 15 år lång karriär, där hans äldre album kanske även är de mest omtalade.

Bästa spåret: Devour & Running to the edge of the world. - Två stycken underbara ballader som får fram Mansons Unika Röst.
Sämsta spåret: tycker inget är riktigt dåligt, men om jag måste välja ut ett blir det We're from america.  - En låt som låter för mycket som ett försök att göra en ny hit som The Beautiful People eller This Is Halloween







barcelona!

YES!


Champions League Final

Sitter och tittar på Champions Legaue finalen mellan Barcelona och Manchester United.
Barcelona leder med 1-0, hoppas dem håller i det! Haha, första gången jag tittar på fotboll på flera år känns det som.

onsdag 27e maj



Det har varit riktigt mycket i skolan sista nu, har suttit uppe med plugg till klockan 02.00 tre dagar i rad nu och det har känts riktigt bra. Har bara en inlämning kvar och denär tills i morgon, och är ett projektarbete som innefattar Svenska, Engelska och NO. Det ska bli så grymt härligt att vara klar med allt och få betygen satta, de sattes förövrit idag tror jag! Och efter denna veckan har vi prao en vecka, har dock ingen plats än men det löser sig. Och veckan efter det slutar vi. Sjukt vad härligt det ska bli med sommarlov!

Nästa vecka far jag iväg till Stockholm och tittar på The Boss, Bruce Springsteen live på Stockholms stadion. Går tillsammans med Simon och andra trevligt folk. Ska bli jävligt roligt att se honom live och även att träffa Simon som jag inte har träffat sen i november då vi var på Aiden i göteborg.

Jag funtar även på att dra till Way Out West 13-15 augusti och se på Rise against och Arctic Monkeys! Även Glasvegas kommer dit, är inget stort fan av dem men det skulle vara roligt att ha sett dem.
Men grejen är att jag även skulle vilja se Volbeat, Marilyn manson, slipknot etc på Metaltown 26-27e juni. Grejen är en att mina pengar inte räcker till båda och jag kan inte bestämma mig vilka jag helst vill se. Rise Against är jag hur pepp som helst på, Volbeat också, men Manson har jag sett innan. Kommer bli svårt!



photosession may 15th

ALLA FOTON TAGNA AV JONTE.
MYNAMEFOSHIZZLE@BBD

WWW.MYSPACE.COM/NEVERBLUTHEBAND





15 maj 2009

Varit en rätt soft idag.

Fick stressa järnet efter skolan för att hinna med tåget till Göteborg med bandet där vi mötte Jonte som skulle fota oss i hans fotostudio.
Var riktigt roligt, han var lätt att arbeta med och vi hade sjukt kul.
Har än så länge bara fått se en del prints från hans ps medans han jobbar med dem, men det ser lovande ut!
Jag är pepp på att se resultatet!

Köpte även en ny bräda och green days nya album, brände nästan 1000 spänn, känns jävligt surt. men det var värt det!
Satt och lyssnade på 21st century breakdown under middagen med familjen, var jävligt nice.


<3

jag kan inte förstå, att jag har den i min hand, att jag kan känna den och höra låtarna
I fem år har jag väntat på den här dagen och det är helt underbart.
jag är helt i extas <3


21st century breakdown

hey gloria, are you standing close to the edge?

well, I crossed the river, fell into the sea.

do you know what's worth fighting for?


18 minuter kvar nu.
jag är nervös


Onsdag 13e maj

myspace.com/neverbluetheband
besööööööööök

Tisdag 12e maj

Åkte in till stan med Otto idag, provspelade guran snabbt och bestämde mig efter bara några minuter.Den är fett najs och jag är nöjd med köpet! 800 kr för en grym gura är ingenting.

Efter chillade vi runt och tittade i massa najs affärer, sjukt vad jag blev sugen på att shoppa, synd att man aldrig har pengar till det >:

Repet idag gick jävligt segt. Kom en bit på nya låten, sen bara blev det fail så jag stack hem! haha

Har inte fått minsta plugg gjort heller, fyfan. Jag hatar det här, skolfan.

Måndag 11 maj

Rätt rolig dag i skolan idag faktist, och solen sken, precis som det ska! :D

Fick även tillbaka min förstärkare från filip idag så har suttit och spelat en massa, är sjukt pepp på att köpa nya guran i morgon :D

Annars äre bara plugg plugg o plugg som gäller, seriöst, varför ska dem lägga allting samtidigt nu på slutet.
Gör mig så jävla irriterad.

I morgon blire dock inget plugg, in till stan och sen repa, får se om jag hinned med alt då. Fyfan.
Btw är !Viva La Gloria! den finaste låten som någonsin gjorts!


23.53

Klockan har hunnit bli rätt mkt nu.
Har suttit och pillat med bandets myspace lite. Bla presenterat Gabi som nya sångerskan och ändrat bilderna där det står vilka som spelar vad osv.

Nu ska jag sova så jag orkar med ännu en dag i äckliga skolan.



Godnatt!

live in oakland

Bara jag som får rysningar av det här?


LTD Viper-50

På tisdag bär det av in till Göteborg för köpa ny gura.
Får den hur billigt som helst, 800 kr, nypriset ligger på 3.500 kr.
Den är tydligen i nyskick och låter helgrymt.
800 kr för den guran är helt otroligt.
Helt glad är jag



10 maj 2009

Var riktigt längesedan jag uppdaterade nu, känner att det behöver bli en ändring på det!

Fyllde år igår, 9 maj, trevligt trevligt. Dagen spenderades med pappa, charlotte och pappas lilla "familj".Vi bowlade och käkade gott!

Senare på kvällen fick jag besök av Oliver, Douglas, Gabi, Filip, Simon och Johanna.Vi tittade på DVD'n från när vi spelade live på brewhouse förra veckan och umgicks! Sjukt trevligt.

Fick även presenter av folk :D

- Konsert utomlands av pappa (Green Day)
- Green Day biljetten i Sthlm av mami
- Sjukt snygg tröja av charlotte
- Övningskörnings - skylt av Oliver!

Grymt!


Har hänt en hel del sen sist jag blogade,

sammanfattar snabbt

-  green day har släppt Turnédatum och jag har biljett till två spelningar.
- har lyssnat igenom Green Days nya platta
- neverblue har tagit med en sångerska (!) i bandet.
- har spelat på BREWHOUSE!
- har lärt mig åka skidor i Åre.
- varit på underoath
- lärt känna massa nytt undebart folk
- fyllt år
- pluggat som fan
- spelat på en massa olika ställen
- skrivit nya låtar
- bildat ett till band
- bestämt mig för o börja blogga på allvar 8D





langar lite bilder från olika spelningar jag hunnit med sen sist dvs:

Parkaden i Borås 14/2
Torpan i Lerum 20/2
Fabriken i Alingsås 28/2
Stenkulan i Stenkullen 30/4 ( första giget med Gabriella på sång)
Brewhouse i Göteborg 1/5