23 juli

Pillan fyller år, grattis.

Det regnar helt sjukt mycket ute, jag orkar inte , jag vill ha sol.

Satt och letade green day biljett till christoffer nyss och shit vilka priser dom ligger på på andra handsmarknaden, allt mellan 1000 - 2000 för en ståplats. Jag är glad att jag lyckades köpa min för 520 kr. galet. Det börjar närma sig nu, bara några månader nu, och jag blir lika skakig varje gång jag tänker på det. Inte nog med det har de börjat spela massa gamla låtar såsom Macy's day parade, 2000 light years away osv, och en ny osläppt låt vid namn "Drama Queen". Det kommer bli magiskt.
   Satt uppe halva natten och gjorde om bandets myspace, så nu är den iaf en aning snyggare. Dock inte jättesnygg, men den duger tills vidare då vi snart ska byta namn och fixa ny myspace och så. Ska bli nice.
   På fredag ska jag på bio och se harry potter, jag har sjukt höga förväntningar på den och det ska bli kul !  Anteckna.

pöss


UPPSALA

Sitter i Uppsala i min brors lägenhet. Han bror riktigt schyst faktist, sjukt snygg inredning och rätt centralt. Det gillar vi. Fast han ska sälja lägenheten o flytta till sthlm, det gillar vi ännu mera! Sthlm liksom <3
Har haft det riktigt mysigt här sedan vi kom igår och i morgon ska vi ha party och på lördag äre shoppa i sthlm som gället, nice! Vädret är schyst också, och det är grymt skönt.
Jag är den enda som är vaken just nu och jag sitter och tittar på Coldplay live, det är också NICE. Allting är nice, det är nice.  Nu funtar jag på att sova, det är nice. Ha det nice!


Skatepark in götet

"Göteborg kan få ytterligare en skejtpark. Just nu utreds möjligheten att anlägga en mindre park under bron vid Säveån och spårvagnshållplatsen i Gamlestan. – Då kan man utnyttja en plats som annars inte används, men som är naturligt upplyst från vägen, säger Helena Nyhus, ordförande i idrotts- och föreningsnämnden där hon tillsammans med Miljöpartiet lagt förslaget.

 Göteborgs tidigare park, Actionpark vid Bergakungen Filmstaden, har enligt Helena inte mättat behovet av en park för inlines, BMX och skateboard. – Parken passar alla tre sporter, men är kanske inte idealisk för någon av dem. Men det är ungdomarna själva som utformat den.

 Just nu behandlas och utreds ärrendet med förhoppningsvis kommer Göteborgs andra park att snart se dagens ljus.
"

Källa: Metro

Sjukt nice, behövs :D

Överrasknings fest för Gabriella!





Green Day

"These guys go up on stage and do what they do best, perform. Unlike many artists out there, these guys don't go on tour to sell albums. They write albums to go on tour. They have a passion for playing live, and I'm willing to bet that the majority of people who leave a Green Day show can feel that. Green Day doesn't need to go on stage and act grateful to be there, they show their gratitude by putting on a show that leaves the audience feeling lucky to have been there."


Jag är sjukt pepp, rädd och nervös inför oktober. It will be the time of my life.

22.39

Åkte nyss ut och skatade, helt ensam. Känns lite skumt faktist, men det var väldigt skönt att bara åka runt och leta nya spots och samtidigt rensa huvudet på det mesta. När klockan vart ungefär 10 började det mörkna, och då slog det mig att sommaren faktist börjar gå mot sitt slut, fastän den egentligen knappt har börjat. Det känns som om sommarlovet bara har pågott i ett par dagar, samtidigt som det känns som om det har varit i flera månader nu. På torsdag har halva sommarlovet gått vilket innebär att det är 5 veckor kvar tills skolan tar start igen. För lite mindre än en månad sedan var det sommarsolståndet, två dagar efter midsommar för att vara mera exakt. Då stod solen som högst på himlen och den natten var den ljusaste på hela året. Solen gick faktist aldrig ner. Därefter har det blivit mörkare och mörkare och nätterna har blivit kortare och kortare. Snart äre det vinter !? Jag menar, för en och en halv vecka sedan när jag var ute och åkte med båten på landet var klockan runt midnatt och solen hade inte gått ner än, men nu är det helt kolsvart vid 11. Det ger mig en konstig känsla och jag blir stressad av tanken att  snart är det höst, mörker, plugg och konstant stress som gäller. Jag gillar inte det här.


ibland tar min gamla trasig kamera helt okej bilder, haha.

13 juli 2009

Gabriel, min bror kom ner till götet ifår från Uppsala där han bor och stannade tills idag. Vi drog iväg på Liseberg i morse och hans två vänner hängde på. Det var riktigt kul och vi fick se solen för första gången på en vecka. På onsdag drar jag upp till Uppsala och Stockholm och får träffa honom mera då + min syster som också bor i Uppsala, fett nice. Och om två veckor drar jag iväg till Grekland, ska bli skönt som fan.


Btw har jag köpt världens snyggaste flipflop :D



På Jack and Jones för 99:-

Torsdag 9 juli

Första inlägget i juli.
Ännu en månad har försvunnit och lever numera bara kvar i våra minnen,och det är ytterliggare ett par veckor mindre kvar av sommarlovet. Juni har varit rätt händelserik, samtidigt som det inte alls har hänt så mycket. Skolan har tagit slut och sommarlovet som var menat att bli det bästa någonsin, vilket jag inte är säker på än, har inletts, har spelat live med bandet, både med och utan filip, har varit på metaltown där jag såg bla Marilyn Manson för andra gången, varit på musikläger med bandet, varit på landet, bevittnat världen sörja ett av våra största underbarn någonsin - Michael Jackson och bara tagit det lugnt helt enkelt.

Nu är jag hemma från landet och tre veckor i Lerum / Göteborg väntar innan jag åker iväg till grekland. Det ska bli så sjukt härligt att komma bort från allting och Sverige och bara ta det lugnt med familjen i värmen :D