Michael Jackson

Det är ett par dagar sedan det skedde nu, och jag har fortfarande inte förstått det. Visst, jag har aldrig varit något inbitet Jackson fan, haft så stor koll eller lyssnat särskilt mycket på honom, men han har ändå alltid funnits där - hans musik och hans underbara texter. Det känns så overkligt att han liksom inte finns längre. Det är tragiskt och världen har numera ingen levande legend kvar, bortsett från Bob Dylan. Det är overkligt.
    Att lyckas åstadkomma så mycket som denna mannen har gjort är någonting som är oförglömligt, vila i frid <3


(2.25 och framåt! <3 )


mayday this is not a test

01.56 och framåt.
magi


   

29 juni

Jag känner mig helt off när det gäller bloggandet just nu. Har verkligen haft fullt upp. Var på musikgrejs med bandet i vårgårda tre dagar där vi repade och hade spelning och så i några dagar och sedan har det varit Metaltown och massa mera. Måste tilllägga att Metaltown var helt sjukt grymt. Framförallt Marilyn Manson. Jag måste erkänna att han var mycket bättre sist jag såg honom i scandinavium, men han var helt klart godkänd nu med!

I morgon bär det av till landet igen, stannar där tills på söndag. Ska bli skönt att koppla av ett tag nu efter att haft fullt upp.
Känns som det här sommarlovet har gått rätt långsamt än så länge, och det är jag hur glad som helst över för jag vill verkligen inte ha höst och kallt än. Även fast jag äntligen skall få se Green Day i oktober så vill jag att tiden skall gå långsamt, jag är grymt rädd för att se dem. Jag vet inte hur jag kommer reagera eller någonting. Det känns som att allting som hänt de senaste åren bara kommer komma över mig på en och samma gång och jag kommer få någon sorts känslosam urladdning? Går inte förklara vad jag menar, men det kommer bli en helt otrolig upplevelse.

<3


bu

Rätt längesedan jag skrev nu faktist. Anledningen är att jag helt enkelt inte har haft tid. Har varit i Stockholm, västerås och värmland, spelat live osv. Kommer blogga om Bruce springsteen osv senare, när jag får tid. haha.

Torsdag 4 juni.

Dagen spenderades i skolan, började måla väggarna och jag tycker det börjar bli riktigt bra faktist. Vi har valt att ha en blå fondvägg och resten av väggarna i lite ljusare blå med gråa nyanser. Har färg överallt nu, mina skor är nästan förstörda, haha.

I morgon bär det av mot Västerås, Stockholm och Bruce Springsteen. Skall sova hos Simon och det ska bli så underbart och roligt att träffa honom, sist var i oktober. Det är inte så kul att bo så långt bort ska jag säga. Men det gör det ju också rätt speciellt när man träffar varandra. Haha, nu låter det som vi är tillsammans, men det är vi inte!

På söndag natt åker vi in till Stockholms stadion för att köa till The boss. Grymt roligt skall det bli att se honom, kommer nog bli mäktigt. Han spelar sina första spelningar i dag och i morgno, just på Stockholms stadion, får hoppas att han värmer upp ordentligt och är riktigt pepp inför söndags-spelningen. Spelar han inte The Rising kommer jag bli ledsen, haha!

Nu måste jag packa, så hejsvejs!

onsdag 3 juni

Att bara stå och se på, utan att agera. Att bli en del av situationen på grund av sin tystnad. Att bli skyldig till någonting så fruktansvärt. Allt på grund av rädslan. Silence is the enemy. 

Idag blir det rep, hoppas det går bättre idag än igår, och efter det blir det till att träffa Louise, var jävligt längesedan, så ska bli roligt!

Btw tycker jag verkligen inte om Thomas Silver från Hardcore Superstar för tillfället. Jag skulle praoa på MUG - Musik utan gränser, i Göteborg med honom som handledare. Men så ringde han häromdagen och sa " Hej, jag har lyckats dubbelboka mig, står här med två praoelever plus en tredje som ringer och inte fattar någonting och har dig med. Så du är välkommen tillbaka i höst, tack hej". Förjävla dålig stil, man får väl se till att ha koll på sina saker. Sjukt sur blir jag. Så veckan får spenderas i skolan tillsammans med Oliver, Martin och Elias, och det vi får göra är att måla om klassrum. Liksom vafan?

dfghjkl

äcklig är du

Måndag 1 juni

Har inte hunnit blogga på ett tag, har gjort massa kul saker.

Igår drog jag och Christoffer ut och skatade och tittade på pillans, ellies o massa andras pjäs. Hade jävligt trevligt faktist. Träffade även Stella en sväng som hade varit på Liseberg. Det var verkligen hur varmt som helst ute och svettet bara rann ner. Varm och dum som han är så fick Christoffer för sig att åka ner för en sjukt brant och lång backe, vilket jag påstod bara kunde sluta illa, men nejdå, han skulle testa iallafall. Påvägen ner möter han två gummor som glatt traskat uppåt backen, självklart vägrar de akta på sig och Christoffer flyger av skateboarden och landar på armen. Fyfan. Han kunde knappt röra armen, men vi fortsatte skata i säkert tre timmar till innan han hade så sjukt ont och armen var riktigt uppsvullen, så han åkte iväg till sjukhuset där han fick reda på att han hade en spricka och fick gips som han ska bära i fem veckor. Grymt tråkigt att behöva skata utan honom i fem veckor. Menmen, det är smällar man få ta.

Idag, första juni!
gick jag till skolan trots att jag har prao-vecka. Anledningen varför jag gick dit vara för att min prao-handledare Silver från Hardcore Superstar som jobbar på MUG - Musik utan gränser på Grönsakstorget i Göteborg helt enkelt inte hade hört av sig om vilka tider jag skulle jobba och liknande. Det slutar med att han efter lunch ringer upp mig och berättar att han inte hade dubbelbokat sig, inte trippelbokat sig, utan lyckats anställa fyra stycken (!!!) praoer på en och samma vecka. Så jag kunde helt enkelt inte komma till dem den här veckan. Sjukt dålig stil att lyckas göra så. Men han satte upp mig på någon lista så att jag får praoa nån annan gång sa han, ahahha gulligt. Efter skolan skatade jag järnet, haah.. Eller aa, skatade i garaget, litet men roligt. Gick väldigt bra faktist, så det var roligt.

Måste även säg att jag har börjat tänka allting jag säger på FRANSKA! !? så fort jag säger någonting får jag för mig o tänka ut hur det skulle bli på franska. Grymt irriterande. aaaah.